Sarah Van Looy


Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest. Naar mensen en hun verhalen en hoe je die kunt vastleggen in een beeld. Met mijn camera in de hand maakte ik van deze fascinatie mijn werk. Ik zie mijn camera als een toegangskaartje tot werelden die voor anderen vaak verborgen blijven. Van de backstage van een theatergezelschap tot het kantoor van de CEO van een grote bank. In mijn foto's neem ik jou mee naar deze plekken, maar wil ik vooral ook the bigger picture laten zien.
 
De thema's die mij het meest bezighouden zijn identiteit en milieu: wie zijn wij en hoe verhouden we ons tot onze omgeving? Ik zoek de antwoorden op deze vragen door mensen vast te leggen in eerlijke portretten en abstracte begrippen zoals klimaatverandering, dierenwelzijn en voedingskeuzes om te zetten in pakkende beelden. 
 
Je kunt bij me terecht voor portretten, maar ik maak ook volledige reportages inclusief vooronderzoek, interviews, fotografie en videografie. 
 
 

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image